Biriș Goran assisted Dacris in the acquisition of Echo Plus

Biriș Goran a oferit consultanță companiei Dacris în preluarea companiei Echo Plus

București, 29 august 2016. Biriș Goran anunță că a oferit consultanță companiei Dacris, lider în birotică și papetarie, în cumpărarea companiei Echo Plus, furnizor de birotică specializat în vânzări prin telefon. Părțile nu au făcut publică valoarea tranzacției.

Echipa Biriș Goran a fost coordonată de Ruxandra Jianu, împreună cu Teodora Moțatu (consultanță juridică) și Ioana Cârtițe (consultanță fiscală). Ruxandra Jianu, Partener în cadrul departamentului de taxe al Biriș Goran a adăugat: „A fost o tranzacție complexă, dar am avut o colaborare foarte bună cu clientul nostru şi suntem fericiți că am făcut lucrurile să se miste şi pe piața de birotică, o piață în plină dezvoltare.”

Biriş Goran este o societatea de avocatură de business formată din peste 35 de avocați, înfiinţată în 2006. Echipa Biriş Goran oferă o gamă largă de servicii juridice concentrându-şi practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzacţiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurenţei, finanţări, litigii, proprietate intelectuală, IT și media, achiziții publice, energie și insolvenţă. Practicile Biriș Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatură de top din România în ghidurile juridice Chambers Europe și European Legal 500. De la înființarea firmei, Biriș Goran s-a aflat în prim plan în tranzacțiile comerciale din România, oferind asistență în calitate de consultant principal în multe dintre cele mai mari tranzacții din țară.

Biriș Goran offered advice to Dacris in taking-over Echo Plus

Bucharest, 29 August 2016. Biriș Goran announces that it offered advice to Dacris, stationery and office supplies leader, in the purchase of Echo Plus which provides specialized office supplies for phone sales. The parties did not disclose the value of the transation.

Biriș Goran team was coordinated by Ruxandra Jianu, together with Teodora Moțatu (legal advice) and Ioana Cartite (tax advice). Ruxandra Jianu, Partner with the tax department of Biriș Goran added: ”It was a complex transaction, but we had a very good collaboration with our client and we are happy that we set things into motion also on the office supplies market, which is in full development.”

Biriş Goran is a business law firm with 35+ attorneys founded in 2006. Biriş Goran provides a wide range of legal services with a particular focus on domains such as: tax, real estate, corporate, antitrust/competition, financing, litigation, IP, IT & media, public procurement, energy and insolvency. Biriș Goran practice areas are routinely ranked among the best in the country by directories such as the Chambers Europe and European Legal 500.

Since the firm’s founding, Biriş Goran has been at the forefront of commercial transactions in Romania, having advised as lead counsel on many of the largest transactions in the country.