Biris Goran Assisted Adval Asset Management in the Restructuring and Refinancing of Cascade Offices

Biriș Goran Assisted Adval Asset Management in the Restructuring and the Refinancing of Cascade Offices

București, 21 July 2016.  Biris Goran is pleased to announce that it has advised its long-standing client, Romanian property manager Adval Asset Management, in the successful restructuring and refinancing of the Cascade Office, a fully let modern office building of approximately 4,200 sq m lettable area, located on Buzesti Street, in a major Bucharest business district.  Biris Goran assisted on all matters in the transaction with Banca Transilvania, valued over EUR 6 million, including financing, security and due diligence matters.

Senior associate Mariana Signeanu primarily handled the transaction.  She adds: “The transaction is a vindication of our client’s business model and efforts and determination, so we are delighted to help them.”

Biriş Goran is a business law firm with 35+ attorneys founded in 2006. Biriş Goran provides a wide range of legal services with a particular focus on domains such as: tax, real estate, corporate, antitrust/competition, financing, litigation, IP, IT & media, public procurement, energy and insolvency. Biriș Goran practice areas are routinely ranked among the best in the country by directories such as the Chambers Europe and European Legal 500.

Since the firm’s founding, Biriş Goran has been at the forefront of commercial real estate transactions in Romania, having advised as lead counsel on many of the largest transactions in the country. For example, in 2014, Biriş Goran represented Raiffeisen Evolution in the sale of its flagship shopping centre, Promenada Mall, in the largest real estate transaction in 2014. In 2015 Biriş Goran advised Aberdeen Asset Management Deutschland AG in the sale of its flagship “Auchan Titan” shopping Centre, the largest real estate transaction in 2015 and advised Pumac SA in the sale of 21,000 sqm land plot to Skanska, the largest land transaction by transaction value in Romania in 2015. In January 2016, Biriş Goran advised Vastint in a 48-hectare land acquisition in the Gheorghe Ionescu-Sisesti road area. In March 2016, Biris Goran advised Adamamerica in the acquisition of Phoenix Tower, a 10,000 sqm office tower located on Calea Vitan in Bucharest.

Biriș Goran a Asistat Adval Asset Management în Restructurarea și Refinanțarea Clădirii Cascade Offices

București, 21 iulie 2016.  Biriș Goran este încântată să anunțe că a oferit consultanță clientului său, compania românească ce ofera servicii de asset management, Adval Asset Management, în restructurarea și refinanțarea cu succes a clădirii de birouri Cascade, o clădire cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 4.200 m.p., ocupată în totalitate, situată în strada Buzești, într-o zonă importantă pentru afaceri din București. Biriș Goran a oferit asistență cu privire la toate aspectele în cadrul tranzacției încheiate cu Banca Transilvania, estimată la o valoare de 6 milioane de euro, inclusiv aspecte legate de finanțare, garanții și due diligence.

Avocatul senior Mariana Signeanu a coordonat tranzacția: „Tranzacția este o confirmare a modelului de afaceri al clientului nostru și a eforturilor și determinării acestuia, astfel încât suntem încântați să îi putem ajuta.”, a spus Mariana.

Biriş Goran este o societate de avocatură de business formată din peste 35 de avocați, înfiinţată în 2006. Echipa Biriş Goran oferă o gamă largă de servicii juridice concentrându-şi practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzacţiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurenţei, finanţări, litigii, proprietate intelectuală, IT și media, achiziții publice, energie și insolvenţă. Practicile Biriș Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatură de top din România în ghidurile juridice Chambers Europe și European Legal 500.

De la înființarea firmei, Biriș Goran s-a aflat în prim plan în tranzacțiile imobiliare comerciale din România, oferind asistență în calitate de consultant principal în multe dintre cele mai mari tranzacții din țară. In 2014, Biriș Goran a reprezentat Raiffeisen Evolution în vânzarea renumitului centru comercial, Promenada Mall, în cea mai mare tranzacție imobiliară a anului. În 2015 Biriș Goran a asistat Aberdeen Asset Management Deutschland AG în vanzarea centrului comercial Auchan Titan, cea mai mare tranzactie pe piata de real estate a anului, și de asemenea a asistat Pumac SA în vânzarea unui teren de 21.000 mp către Skanska, aceasta fiind cea mai mare tranzacție cu un teren a anului. In ianuarie 2016, Biriș Goran a oferit asistență clientului său Vastint România (membru al Inter IKEA Property Division), în achiziția unui teren de 48 de hectare situat în zona Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești din Sectorul 1. În martie 2016, Biriș Goran a asistat Adamamerica în achiziția Phoenix Tower, o cladire de birouri de 10,000 mp localizata în Calea Vitan în Bucuresti.