Gabriel Biriș @ TaxEU Forum, Cluj-Napoca, 28 februarie 2024

Gabriel Biriș @ TaxEU Forum, Cluj-Napoca, 28 februarie 2024

Gabriel Biriș @ TaxEU Forum, Cluj-Napoca, 28 februarie 2024

 

TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislație și fiscalitate din Romania, revine în 2024 cu o ediție în premieră, organizată în Cluj-Napoca. Prima ediție TaxEU Forum Cluj-Napoca va avea loc pe 28-29 februarie 2024 și va reuni specialiști din companii importante de consultanță fiscală. Evenimentul va oferi soluții concrete pentru provocările legislative și fiscale ale anului 2024, aducând în prim plan modificările legislative și efectele lor asupra mediului fiscal din Romania, dar și modalitățile prin care companiile se pot adapta acestora în contextul economic actual.

Vor fi 3 sesiuni de conferință care vor aborda subiecte de actualitate din mediul fiscal menite să ofere participanților o perspectivă de ansamblu asupra principalelor reglementări.

Evenimentul se va desfășura la Hotel Radisson Blu Cluj-Napoca.

Gabriel Biriș deschide prima sesiune a Conferinței TaxEU Forum, în data de 28 februarie, pentru a discuta despre Adaptarea la schimbările fiscale cauzate de reglementările constante din legislație — condiție esențială pentru asigurarea stabilității și creșterii economice a companiilor.

Eveniment propagat de TaxEU Cluj-Napoca

Share on LinkedIn
Related Posts