Gabriel Biriș @ Reuniunea Profesioniștilor din Gambling

Gabriel Biriș @ Reuniunea Profesioniștilor din Gambling

Gabriel Biriș @ Reuniunea Profesioniștilor din Gambling

 

Avem plăcerea de a vă anunța că domnul Gabriel Biriș vine la cea de-a 10-a ediție a evenimentului Reuniunea Profesioniștilor din Gambling.

Gabriel Biriș va susține o prezentare la Panelul DESPRE FISCALITATE ÎN INDUSTRIA JOCURILOR DE NOROC cu Tema: „Cum să facem față mai ușor suprataxării din punct de vedere fiscal.

Gabriel Biriș este un recunoscut expert în fiscalitate, partener fondator al Biriș-Goran.
Considerat ca fiind unul dintre cei mai buni experți fiscali din țară, Gabriel Biriș are o experiență de peste 26 de ani în domeniul fiscal din România, având consultanță pentru clienți în litigii fiscale complexe, probleme de conformitate și structurare. Este bine cunoscut în mass-media românească pentru susținerea neobosită a unei reforme fiscale semnificative care să ajute mediul de afaceri din România, fiind numit în funcția de secretar de stat, responsabil cu legislația fiscală, în cadrul Ministerului Român al Finanțelor în perioada decembrie 2015 – septembrie 2016.

De curând a fost acceptat ca făcând parte împreună cu colegul său, Sorin Biban, în VAT Expert Group – organism care asistă și sfătuiește Comisia Europeană în materie de TVA.

Evenimentul va fi în format fizic – in persona și va avea loc la Hotel Crowne Plaza (sălile A + B + C) – joi, 8 decembrie 2022.

Eveniment propagat de CasinoInside.ro

Share on LinkedIn
Related Posts