Biriș Goran, dublă reușită la Gala CIJ România

Biriș Goran, dublă reușită la Gala CIJ România

Biriș Goran, dublă reușită la Gala CIJ România

Ieri, 18 ianuarie 2022, casa de avocatură Biriș Goran a reușit o dublă performanță – desemnarea de către Construction & Investment Journal Europe, una dintre cele mai importante publicații de specialitate, drept Best Law Firm of the Year, precum și cel mai bun Tax & Financial Advisor of the Year.

Biriş Goran a fost votată de un juriu compus din reprezentanți ai managementului de top de pe piața imobiliară europeană, incluzând profesioniști din cadrul unor fonduri de investiții, arhitecți, dezvoltatori, proprietari de imobile și prestatori de servicii de real estate. Ca atare, CIJ Gala și premiile acordate constituie un reper pentru sectorul imobiliar din România.

Distincțiile ne bucură enorm, pentru că reprezintă încununarea muncii continue, a maratonului dedicat și a stăruinței de a oferi clienților noștri cele mai bune servicii, sfaturi și soluții pentru afacerea lor. Întotdeauna am crezut că toate lucrurile bune pe care le faci vor fi văzute și prețuite. Timp de 14 ani consecutivi, Biriș Goran a fost nominalizată la Gala CIJ Awards și a și obținut 7 premii“, a declarat Gabriel Biriș, partener fondator al Biriș Goran.

Premiile obținute aseară sunt confirmarea faptului că avem o echipă puternică de specialiști care știu să lucreze împreună și care livrează clienților rezultate de elită. Practica noastră de Taxe a primit această distincție pentru prima dată, lucru care ne motivează și ne obligă în egală măsură“, a precizat Ruxandra Jianu, Tax Partner în cadrul Biriș Goran.

Rezultatele cele mai bune vin atunci când ai focus, claritate și experiență. În real estate, munca este una foarte specială, pentru că domeniul este complex și necesită atenție și o cunoaștere integrată a mai multor zone de drept. Clienții noștri, care ne-au onorat cu încrederea acordată, au cerințe sofisticate, în ton cu peisajul modern al pieței actuale“, a completat Daniela Lazea, Partener, Coordonatorul echipei de Real Estate.

Share on LinkedIn
Related Posts